Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرید سپری روز سه شنبه در جریان سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به کردستان در دشت دهگلان اظهار کرد: توسعه کشت گلخانه‌ای و گسترش بازار این محصولات از سوی دولت در سند آمایش بخش کشاورزی کردستان لحاظ شده و اکنون رساندن این سطح به ۶۰ هکتار در دست اقدام است.

وی افزود: با حمایت دولت سطح گلخانه‌های این استان از ۱۰ هکتار ابتدای سال ۹۲ به ۲۰ هکتار و ۵۰۰ متر مربع در سال جاری رسیده است و با برنامه ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود در پایان کار دولت این میزان به ۶۰ هکتار برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپری اعلام کرد: هم اکنون ۶۸ واحد گلخانه‌ای در این استان فعال بوده و در نتیجه این اقدام برای ۶۷ دانش آموخته کشاورزی و ۱۷۹ نفر از افراد جویای کار اشتغال ایجاد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار کرد: در این واحدها سالانه چهار هزار و ۵۴۳ تُن انواع محصولات گلخانه‌های و یک میلیون و ۷۰۰ هزار شاخه گل بریده تزئینی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

سپری اعلام کرد: براساس ابلاغ وزارت جهاد کشاورزی در سال ۹۸ سطح گلخانه‌های استان باید به ۶۰ هکتار می‌رسید که قبل از این ابلاغ ۲۰ هکتار با چهار هزار تُن تولید سالانه به بهره برداری رسیده بود.

وی افزود: این سازمان به منظور تحقق برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری مجوز تأسیس گلخانه در ۴۱ هکتار را صادر و مدارک آنها را در قالب ۶۵ طرح با ۶۵۷ میلیارد و ۶۰ میلیون ریال تسهیلات مورد نیاز به بانک‌ها معرفی کرده است.

سپری اظهار داشت: در سال جاری عملیات احداث ۲۰ هکتار گلخانه آغاز شده که به صورت میانگین از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود اعلام کرد: سالانه بیش از ۹ هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت سیب زمینی می‌رود که ۹۲ درصد این سطح زیر کشت در دشت‌های قروه و دهگلان قرار دارد.

سپری افزود: سالانه ۳۶۰ هزار تن سیب زمینی در کردستان تولید می‌شود و جزو پنج استان برتر کشور هستیم.

وی در ادامه سخنان خود به تولید ۴۰۰ هزار تنی محصولات باغی در استان اشاره کرد و گفت: برای این هم نیازمند سرمایه گذاری در حوزه سردخانه و صنایع تبدیلی هستیم.

سپری عنوان کرد: ظرفیت ۵۰ هزار تنی سردخانه و ۲۸ هزار تنی انبارهای فنی پاسخگوی تولیدات چند صد هزار تنی محصولات استان نبوده و انتظار داریم کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نگاه ویژه ای در این خصوص به کردستان داشته باشد.

کد خبر 5166071

منبع: مهر

کلیدواژه: کشاورزی محصولات کشاورزی شهرستان دهگلان سیب زمینی ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بوشهر شیوع کرونا گرگان اردبیل شیراز عکس استانها همدان انتخابات 1400 شهرستان کرج اراک جهاد کشاورزی ۲۰ هکتار هزار تنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۷۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود

به گزارش خبرـآلاین ، نتایج مطالعه دانشگاه آکسفورد انگلستان نشان داد که که رژیم‌های غذایی با گوشت بالا در مقایسه با رژیم‌های وگان، چهار برابر گازهای گلخانه‌ای تولید می‌کنند.

ایسنا در خبری نوشت:این تحقیق با استفاده از عادات غذایی بیش از ۵۵ هزار نفر نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی بدون گوشت به‌طور قابل‌توجهی اثرات زیست‌محیطی را کاهش می‌دهند که می‌تواند در استفاده از زمین، استفاده از آب، خطر آلودگی آب و از دست‌ دادن تنوع‌ زیستی باشد.

بر اساس داده‌های سازمان ملل، کشاورزی یکی از عوامل اصلی تخریب جنگل‌ها و از بین رفتن تنوع زیستی است و سه چهارم زمین‌های عاری از یخ را برای استفاده انسان در اختیار دارد. علاوه بر این، سیستم‌ غذایی ما مسئول ۷۰ درصد مصرف آب شیرین جهان و ۷۸ درصد آلودگی آن است.

نتایج مطالعه قبلی در سال ۲۰۱۵ نشان داد که انتشار مستقیم و غیرمستقیم گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید مواد غذایی تقریبا یک سوم کل انتشار را در آن سال تشکیل می‌دهد. اگرچه در تحقیقات قبلی ثابت شده بود که رژیم‌های غذایی گیاهی گازهای گلخانه‌ای کمتری تولید می‌کنند و آب کمتری نیاز دارند، این مطالعات ممکن است به‌طور کامل راه‌ها و مکان‌های تولید غذا را در نظر نگرفته باشند.

پروفسور اسکاربورو گفت: نتایج ما که از داده‌های بیش از ۳۸ هزار مزرعه در بیش از ۱۰۰ کشور استفاده می‌کند، نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی پر گوشت بیشترین تاثیر را بر بسیاری از شاخص‌های مهم زیست‌محیطی، از جمله تغییرات آب‌وهوا و از دست دادن تنوع زیستی دارند.

تأثیر محیطی گیاهخواران از نظر انتشار گازهای گلخانه‌ای و استفاده از زمین، تنها یک چهارم از رژیم‌های غذایی پر گوشت است.

افرادی که از رژیم غذایی کم گوشت پیروی می‌کنند، بهبود قابل‌توجه و حداقل ۳۰ درصد کاهش را در این اثرات زیست محیطی نشان می‌دهند.

محققان اظهار کردند که دستیابی به هدف، خالص صفر یک اولویت است و در حالی که انتخاب‌های غذایی می‌تواند بر انتشار گازهای گلخانه‌ای تأثیر بگذارد، دام‌های مدیریت شده مزایای زیست‌محیطی مانند حمایت از تنوع زیستی، حفاظت از روستایی‌ها و ایجاد درآمد برای جوامع روستایی را به همراه دارد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904035

دیگر خبرها

  • باغات در سطح ۶۵ هزار هکتار نوسازی شد
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • اصلاح و نوسازی حدود ۶۵ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری
  • صادرات ۱۷ میلیون شاخه‌ گل نرگس از لرستان
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • کشت ۶۰۰ هزار بوته نشاء گل فصلی در محل گلخانه شهرداری
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است